Als freelance-muzikant houd ik me bezig met verschillende projecten. Dit kan verschillen van akoestisch tot elektrisch gitaar en van soul tot rock. Hier een indruk van waar ik op het moment mee bezig ben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Eigenzinnig, gedreven, rootsy, sexy en eerlijk. Dat zijn typeringen waar je aan denkt als je kijkt en luistert naar Dishking. Volgens menigeen heeft zanger/gitarist/songsmid Jason de Laat het onverzettelijke van Johnny Cash, de warmte van Jim Reeves en kenmerkt zijn muziek zich als cinematic, passend bij een ‘Tarantino’ film met invloeden van Cash, Waits, Presley en Bowie. De Brabander heeft recent zijn vierde langspeler uit en betreedt naast zijn klein ensemble/solo acts, nu met voltallige band het podium. Dus wie behoefte heeft aan bezielende Americana, kan niet om Dishking heen!

https://www.dishkingmusic.com/

 

 

Wij zijn OH BOY,  een semi-akoestisch trio uit Nijmegen en Den Bosch bestaande uit zang (Alissa), gitaar (Bas) en contrabas (Peter). We spelen covers van vroeger en nu, bekend en minder bekend. Alle songs steken wij in een OH BOY jasje door ze akoestisch, soulful en jazzy te maken. De specifieke, bij de muziekstijl passende kleding, is een prachtige aanvulling op het geheel en vormt een ideale combinatie voor iedere gelegenheid!