top of page

Als klein kind luisterde ik met mijn vader naar Jimi Hendrix, Rolling Stones, en andere muziek “uit zijn tijd”, wat een grote invloed had op de beslissing om op m’n 14e gitaar te gaan spelen. Na mijn eerste les was ik helemaal verkocht en kocht diezelfde dag nog een gitaar. Sindsdien ben ik dagelijks bezig met gitaar spelen; in bands, in de studio of tijdens het lesgeven. Ik heb op verschillende scholen en van diverse docenten les gehad, onder andere van Ruud Jolie (Within Temptation) en sinds 2010 ben ik zelf werkzaam als docent. Ik geef les in mijn eigen studio in ’s-Hertogenbosch.

 

Ook speel ik in verschillende bands en sta ik regelmatig op het podium. Zodoende beheers ik verschillende genres, denk hierbij aan rock, pop, blues en funk. Dit kan dan ook in allerlei samenstellingen zijn; soms als band, soms als duo. 

Sinds 2016 ben ik ook werkzaam als producer, wat wil zeggen dat ik bands, zangers allerhande artiesten help bij het opnemen van hun eigen song(s). Dit alles doe ik vanuit mijn eigen muziekstudio.

bottom of page