top of page

Gitaarles voor jong en oud, of je nu al jaren speelt of een beginner bent.

Naar mijn idee moet de gitaarles leuk, ontspannen, maar toch leerzaam zijn. In mijn lessen combineer ik de lol van het muziek maken met hapklare lesstof waardoor je niet alleen een goede basis creëert, maar ook plezier haalt uit het spelen! Op deze manier geef ik al geruim 10 jaar les.

Kom gerust eens langs voor een kosteloze proefles. Vrijblijvend informeren kan natuurlijk ook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOCATIE EN TIJDEN

 

De les wordt in mijn muziekstudio gegeven, onder zeer ontspannen sfeer met ‘n goede bak koffie (of thee) en de nodige grapjes. Belangrijk vind ik dat de leerling zich prettig voelt tijdens de les, waardoor hij of zij zich helemaal kan richten op de leerstof.

 

DOELGROEP

Ik geef les aan zowel beginners als gevorderden. Lessen worden gegeven in ‘s-Hertogenbosch op doordeweekse middagen en avonden.

WAT ZEGGEN STUDENTEN?

“Bijna een jaar bij Bas aan het lessen nadat ik 25 jaar geen gitaar meer had aangeraakt. Ik heb er echt weer plezier in sinds ik bij Bas op les ben.”
-Gerard

 

“Ik had niet verwacht dat ik na 45 jaar gitaarspelen nog zoveel bij kon leren. Dankzij de nieuwe “Licks&tricks guitar byspykercursus” kan ik weer verder in de band!”
-Richard

 

“Bas geeft op een fijne manier les. Ik wil graag blues en rock spelen en ik ben al wat ouder. Bas kan dit zelf goed spelen en kan goed uitleggen hoe ik kan verbeteren door gericht advies te geven. Sinds kort zit mijn zoon van 7 ook op les. Bas weet de les zeer goed aan te passen op de leeftijd van mijn zoon.”
-Vincent

 

“Bas is een muzikale duizendpoot die goed aanvoelt wat je nodig hebt. Ben zelf na ruim 10 jaar weer met “opfriscursus” begonnen en Bas heeft me ook weer een andere manier van spelen geleerd. Ik ben enthousiast over zijn lessen. Ongedwongen sfeer en elke week weer een stap verder in de wondere wereld van het gitaarspel. Funk, Rock, Blues en andere stijlen… you name it, Bas got it!”
-Marcel

 

“Bas is een aardige jongen én een goede gitaarleraar. Hij houdt rekening met je muzikale wensen, je voorkeur voor akoestisch of elektrisch en je niveau. De lessen zijn een goede mix van werken aan je techniek, wat theorie en leuke nummers naspelen. Dat alles altijd in goed overleg. Ik kan Bas alleen maar aanbevelen.”
-Arie

 

“Ik kan niets anders zeggen dat deze jongen vol passie en positiviteit de lessen begeleid. Hij geeft je tips en begeleiding om een manier waarop je je uitermate op je gemak voelt en progressie kunt boeken. Quote van Bas: het moet geen moetje worden, je moet het vooral leuk blijven vinden. Daar zorgt hij voor!”
-Konings

Gitaarles gitaar les
Gitaarles gitaar les
bottom of page